Isännöitsijän energiatehokkuuskurssi

Energiakulut haukkaavat yhä suuremman osan taloyhtiön hoitokuluista. Kasvaneet energiakulut ovat nostaneet energia-asiat myös taloyhtiöiden keskiöön. Hyvin hoidettu ja energiatehokas taloyhtiö on haluttu kohde sekä asukkaille että sijoittajille.

Valtaosalla pääkaupunkiseudun taloyhtiöistä on edessään linjasaneeraus ja/tai muita suuria saneerauksia. Saneerauksien suunnittelun yhteydessä kannattaa aina selvittää, mitä energiatehokkuustoimenpiteitä voi samassa yhteydessä tehdä kannattavasti. Taloyhtiöt tarvitsevat tähän kannustusta, osaamista ja tukea.

HSY:n Ilmastoinfo on järjestänyt kolmen vuoden ajan suosittuja ja pidettyjä Taloyhtiön energianeksperttikursseja. Pidimme helmikuussa 2021 ensimmäinen isännöitsijöiden energiatehokkuuskurssi. Kurssilla pureuduttiin  taloyhtiön energia-asioihin kokonaisuutena ja mietittiin energiaremonttien mahdollisuuksia osana saneerauksia. Kurssin jälkeen isännöitsijällä on syvällisempi ja kokonaisvaltaisempi käsitys taloyhtiön energia-asioista sekä työkaluja, kuinka auttaa taloyhtiöitä eteenpäin energiaremontin toteuttamisessa esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Kurssin ohjelma ja esitykset

1. Kurssipäivä 1.2.2021 klo 12-14.00

2. Kurssipäivä 8.2.2021 klo 12-14.00

3. Kurssipäivä 15.2.2021. klo 12-14.00