Isännöinnin energiaekspertti

24.1.2022

HSY:n Ilmastoinfo järjestää suositun isännöitsijöiden energiatehokkuuskoulutuksen ”Isännöinnin energiaekspertti” taas alkuvuodesta 2022. Koulutus pidetään neljänä maanantaina alkaen 24.1. klo 12. Sivun alalaidassa olevasta Ilmoittaudu-painikkeesta pääset ilmoittamaan itsesi mukaan kurssille.

Kurssi pidetään aina klo 12-14.30 Microsoft Teamsissä.

Kurssin ohjelma:

24.1. Energia-asiat taloyhtiössä: käsitteet, lainsäädäntö, seuranta

7.2. Ennen energiaremonttia: Hankesuunnittelu, rahoitus ja energia-avustukset 

28.2. Ennen energiaremonttia: Toimiva talotekniikka

14.3. klo Energiahankkeita esittelyssä 

Tallenna kurssipäivät jo nyt kalenteriisi. Saat osallistumislinkin sähköpostilla ilmoittautumisvahvistuksessa sekä vielä uudestaan kutakin kurssipäivää edeltävällä viikolla.

Kurssin aiheista puhuvat alan asiantuntijat. Tärkein anti on kuitenkin se tieto ja osaaminen, jota te isännöitsijät voitte jakaa toisillenne. Lähetä siis jo ennakkoon kommentteja, toiveita ja kysymyksiä aiheisiin osoitteeseen koutsi@hsy.fi!

Nähdään langoilla!

Energiakulut haukkaavat yhä suuremman osan taloyhtiön hoitokuluista. Kasvaneet energiakulut ovat nostaneet energia-asiat myös taloyhtiöiden keskiöön. Hyvin hoidettu ja energiatehokas taloyhtiö on haluttu kohde sekä asukkaille että sijoittajille.

Valtaosalla pääkaupunkiseudun taloyhtiöistä on edessään linjasaneeraus ja/tai muita suuria saneerauksia. Saneerauksien suunnittelun yhteydessä kannattaa aina selvittää, mitä energiatehokkuustoimenpiteitä voi samassa yhteydessä tehdä kannattavasti. Taloyhtiöt tarvitsevat tähän kannustusta, osaamista ja tukea.

HSY:n Ilmastoinfo on järjestänyt vuodesta 2018 alkaen suosittuja ja pidettyjä Taloyhtiön energianeksperttikursseja. Isännöitsijöiden energiatehokkuuskoulutus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021. Koulutuksessa pureudutaan taloyhtiön energia-asioihin kokonaisuutena ja mietitään energiaremonttien mahdollisuuksia osana saneerauksia. Kurssin jälkeen isännöitsijällä on syvällisempi ja kokonaisvaltaisempi käsitys taloyhtiön energia-asioista sekä työkaluja, kuinka auttaa taloyhtiöitä eteenpäin energiaremontin toteuttamisessa esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Ilmoittaudu